Opleiden

Bel ons:
Mail ons:

Onze samenwerking met Normec Foodcare sluit aan bij ons streven. Sinds 2009 delen en doceren wij onze kennis en passie in meerdere branche erkende modules, aangeboden door Normec Foodcare. Onze docent heeft ruime kennis en ervaring van hardfruit, zachtfruit, steenfruit, citrus, exoten, uitheems fruit en kruiden, kiemen en cressen. Maar ook regelgeving, kwaliteitszorg en koelen en bewaren vallen onder zijn expertise.

Onze docent kan wereldwijd de modules van Normec Foodcare onderwijzen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Onze kennis op het gebied van groente en fruit is van hoog niveau. Het vergt jaren ervaring om een goede controleur te worden, wij hebben er daarom voor gekozen om onze keurmeesters zelf op te leiden.
Maar onze passie voor de AGF-branche gaat nog verder, ons streven is om de kennis binnen de AGF-branche naar een hoger niveau te tillen.

Naast het opleiden van onze eigen keurmeesters bieden we middels coaching-on-the-job of incompany-training ook de mogelijkheid aan om (kwaliteits)medewerkers binnen uw organistatie op te leiden. Al onze trainingen zijn op maat gemaakt en bieden we aan op het gebied van productkennis, productkwaliteit, voorschriften en opslagomstandigheden en zijn geschikt voor werknemers op alle niveaus van uw organisatie.